Home Stiri mondene Oana Zăvoranu o critică din nou pe Cristina Ich: „Un struț cu burtă și posterior lăsat”

Oana Zăvoranu o critică din nou pe Cristina Ich: „Un struț cu burtă și posterior lăsat”

de Buinoschi Andreea

Nu a trecut nici o săptămână de când s-a luat de ea, că Oana Zăvoranu continuă seria jignirilor la adresa unuia dintre cei mai apreciați influenceri din România. De data aceasta, sursă de inspirație au fost pozele din Maldive, locul în care Cristina Ich a mers de ziua ei.

„O altă «influenceriță» my [email protected]#… care nu are «vorbițele» la ea, puțin mobilată la «mințic», subțire din toate punctele de vedere și «murdărită» rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu’… dar să nu plângeți după bani”, a declarat Oana în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, actrița nu a jignit-o doar pe ea, ci a avut ceva de spus și la adresa celor care o urmăresc. „Cantitate neglijabilă, cu un public sub mediocritatea acceptată de lege”, a adăugat fosta soție a lui Pepe.

Ultima sa remarcă a avut legătură cu aspectul fizic al Cristinei. Se pare că, din punctul ei de vedere, formele sale nu sunt suficient de frumoase. „Păi «doarme» fetele liniștite că nu arată ca un struț cu burtă și [email protected]#u lăsat. Nu te agita să te preocupi, că nu e nimeni «fiert» pe trupul tău de cămilă.

Lăsate rău [email protected]#$e, fetiță, la vârsta ta. Nu mai râde, că n-ai de ce… Să nu dai din râsu’-plânsu’, că tu știi că ești așa mai instabilă. (…) Ai nevoie de avocați ca să explice de ce ai tu [email protected]#u fleșcăit la 20 de ani? Ești prăfuț!”, a declarat aceasta.

Mai mult decât atât, Oana este convinsă că îi va face pe influenceri să renunțe la această meserie, după ce vor afla ce crede despre ei. „Eu, până nu scap această țărișoară de aceste căpușe, nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”, a spus atunci Oana pentru Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..