Home Stiri mondene Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Bănică: „E deșteaptă cât o roșie”

Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Bănică: „E deșteaptă cât o roșie”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa influencer-ilor. De data aceasta, a luta-o în vizor pe Andreea Bănică, după ce a aflat că ea și soțul ei dețin un hotel la mare. Criticile și comentariile actriței au fost extrem de tăioase, la fel ca și până acum.

„Scopul acestei emisiuni este să vă deșteptăm. Să nu vă mai prostească lumea. Aceste influencerițe care vă bagă toate mocangelile. Azi vă prezentăm pe Bălănel, un animal domestic, care stă pe lângă casele noastre, este prin pom, e în magazine, sub orice veioze.

Este la intrare, la interfon, este peste tot. Bălănel este și în conserve la măsline. Bălănel e acolo și când deschidem un borcan de bulion. Bălănel vrea să-și facă hotelul la mare și mocangește peste tot, vrea și ea gresie, marmură, piatră naturală.

Ăștia așa își fac așa case, milogul SRL. Nu am, dă-mi și mie și hop îl vezi cu hotel și vilă. Toate astea sunt făcute cu măsline, bulion și chestii d-astea. Sărăcio, în halul ăsta, săracoooo, oarba după tine. Ea vrea să-și facă hotel, mai dați cu măsline și bulion.

Este epopeică. Reclama care a sfidat orice regulă de bun-simț este cu bulionul lângă brad. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Și ăia au zis să-și pună și rochie roșie.

E deșteaptă cât o roșie. Și i-au pus navetele de roșii și s-a așezat acolo. Bălănel este fascinată de acidul hialuronic. Este o invenție extraordinară, dar nu în exces. Ce mai avem să ne umfle buzițele, năsucul. Ea e umflată peste tot. Când are sprâncene, când nu are sprâncene.

Toate buzatele astea trebuie să facă concurs și să le faceți cât alea de desfundat chiuveta. Tu i-ai dat cățelului bube. Nu ți-e rușine să dai vina pe câine? Logic că de la câte d-alea ți-ai dat pe gură ți-au ieșit reacții adverse. Nu mai pupa cățeii și pisicile că le dai bube”, a spus Oana Zăvoranu, pe rețelele de socializare.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..