Home Stiri mondene Oana Zăvoranu pregătește propria emisiune

Oana Zăvoranu pregătește propria emisiune

de Clara

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a făcut un anunț extrem de important pentru fanii săi. Aceasta vrea să aibă propria emisiune și crede că va face un show total, fiind extrem de încrezătoare în respectivul proiect.

„Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai «șmekeră» emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim «teasere» pe Insta, FB, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care «levitează», au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ, ĂSTORA FRAIERI, care nu înțelegeți mecanismul în sine și că nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT.

Vând ceva pentru care sunt PLĂTITE și vreau să pricepeți că un om nu poate fi OBIECTIV CÂND VORBEȘTE DE CEVA PENTRU CARE ESTE PLĂTIT SĂ VORBEASCĂ, OK ? Foamea este mare, nepriceperea la fel, iar «INFLUENCEREALA» NU EXISTĂ! Punct. Cine să influențeze ce? Orice «martaloagă» vă zice să cumpărați ceva, dar ce anume o recomandă să facă asta? NIMIC. Playback poate face și o surdomută, vorba cântecului. Toate femeile astea provin din medii dubioase, video chaturi sau emisiuni care promovează pe față «curvăsăreala» și «peștuiala».

Eu sunt în măsură să vorbesc despre asta pentru că POT și nu m-am vândut niciodată pe NIMIC. N-am nimic cu Pinocchio, Peppa, Câh, Bullshit sau altele despre care am vorbit sau voi vorbi, pur și simplu, am început cu «crema» și voi continua cu restul turmei. Toate neavenitele s-au ajuns și vă intoxică de dimineața până seara cu toate «kkturile», dar «suferă» din greu, «transpiră» ca să facă «content»… care «content»? Content fac EU, nu o înșiruire de branduri.

Si vă mai spun un secret. «Distinsele», ca să fie totul legal, vor trebui să vă specifice la începutul oricărei postări sau story că CEEA CE FAC ESTE PLĂTIT DE SAU ÎN PARTENERIAT CU SAU RECLAMĂ PENTRU și DOAR după ce sunteți informați exact că totul este într-un scop financiar, voi să decideți dacă vreți să cumpărați!

Greu cu Zăvoranca asta, știu! O să fie SHOW, promit. Hai vă pup, Oana!”, a scris aceasta pe contul ei de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies