Home Stiri mondene Oana Zăvoranu recunoaște câte operații estetice la nivelul bustului a avut

Oana Zăvoranu recunoaște câte operații estetice la nivelul bustului a avut

de Clara

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul sânilor. Aceasta nu s-a sfiit din a încerca tot ceea ce i-a plăcut și a menționat faptul că multe femei apelează la operațiile estetice pentru a arăta precum Kim Kardashian și își disproporționează corpul.

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blănoși pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre. că trăim în România. Știi ce este? Cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului, pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față, la corp. Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste tine nu trece.

Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție, eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele care, dacă nu ai fundul de vadană a lui Kim Kardashian, nu ești ok. Acum, după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate, frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok”, a spus Oana Zăvoranu, conform spynews.ro, în urmă cu ceva vreme.

Se pare că Oana Zăvoranu ar avea mai multe operații estetice decât lasă să se știe. Medicul estetician care a operat-o a apus ce intervenții chirurgicale a cerut aceasta, în urmă cu mai mult timp.

„În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții, pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor. Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe. I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri”, a declarat esteticianul Marek Vâlcu, acum ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies