Home Stiri mondene Oana Zăvoranu și-a ieșit iarăși din fire: „Îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap”. Ce a determinat-o să aibă această reacție

Oana Zăvoranu și-a ieșit iarăși din fire: „Îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap”. Ce a determinat-o să aibă această reacție

de negriuelena

Oana Zăvoranu și-a reluat cariera de actriță, după ce a făcut o pauză de 15 ani. Aceasta va juca în serialul Sacrificiul.

De curând, vedera a oferit un interviu în care a vorbit despre alegerile greșite pe care le-a făcut.

Totodată, aceasta a explicat de ce a lipsit atât de mult timp de pe platourile de filmare, deși i-ar fi făcut plăcere să joace în continuare în seriale.

Oana Zăvoranu a făcut referire că soțul ei de la acea vreme, Pepe, era gelos și nu accepta că rolurile îi cereau să sărute și alți bărbați.

„Din dragoste sau cu inima putem să facem alegeri foarte greșite-n viață… Oh, Doamne, nu-mi place că mă-ntorc în trecut!

Dacă vorbim despre alegeri greșite, cu siguranță că ele sunt undeva în trecut. A fost cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viața mea să renunț pentru un fost soț la actorie.

Pentru că mi s-au dat niște argumente la momentul ăla extrem de puerile pe care eu le-am înghițit, fiind dragoste la mijloc (ce spuneam că nu e bine!) și am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă.

A fost cea mai proastă alegere! Acum îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap. Dar suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut…

Probabil că nu eram acum aici dacă nu făceam lucrurile alea.

Ideea este că a fost o greșeală și Dumnezeu m-a compensat acum cu un bărbat extraordinar, cu un soț pe care îl pui la inimă”, a spus Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

Vedeta a precizat că actualul său soț, Alex Ashraf , nu este deloc gelos, ci, din contră, o susține în carieră.

„Alex nu este gelos. Nu… Sau are o gelozie constructivă, mă susține, e mândru de ce fac. O secundă nu mi-ar spune: «Da’ de ce trebuie să te pupi cu soțul sau iubitul din film?».

Asta face un bărbat care te iubește și care vrea să crești: nu te trage înapoi!”, a adăugat Oana Zăvoranu…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies