Home Stiri mondene Oana Zăvoranu vorbește despre relația pe care o are cu Dorian Popa

Oana Zăvoranu vorbește despre relația pe care o are cu Dorian Popa

de Clara

Oana Zăvoranu și Dorian Popa sunt doi dintre actorii care joacă în serialul de la Antena 1, Sacrificiul. Cei doi au avut o secvență în care au trebuit să se sărute și, din acel moment, întrebările fanilor au început să curgă.

O admiratoare a întrebat-o pe Zăvoranca ce se întâmplă între ea și Dorian, iar aceasta a spus că va vorbi despre relația lor în curând: „E mai complicat, am să abordez și subiectul ăsta”.

Dorian Popa interpretează unul dintre cele mai amuzante personaje din acest serial, despre care a povestit câte ceva.

„Îmi place foarte mult pentru cã îmi dă şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasă, foarte multe cuvinte sunt de la mine. Am deja câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cãrora râde tot platoul. Unul dintre ele o să vi-l spun acum, în exclusivitate, este «şarpe-meu», iar Mario îi spune fratelui sãu, interpretat de Gabi Ciocan, aşa. Veţi înţelege începând din 11 şi 12 septembrie de ce. Este foarte haios duoul acesta, cei doi fraţi, Mario şi Antonio, sunt exact Pic şi Poc, dupã cum a început să ni se şi spunã pe platourile de filmare.

Eu sunt cel mai gălăgios de pe platou. Ca să înţelegeţi, am deja nouă ani de când o cunosc pe doamna Ruxandra Ion, care este producătorul acestui monstru de serial. Toatã lumea ştie cã doamna Ruxandra este o persoană foarte riguroasă, foarte strictă şi severă însã, în acelaşi timp, apreciază o glumã bunã, este un om cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, doar este producãtor TV, şi atunci mã acceptã aşa cum sunt. Dumneaei m-a descoperit, m-a fãcut ceea ce sunt, alãturi de mama mea şi de încã foarte puţine persoane, şi atunci ştie cum sã mã controleze, ştie exact ce sã îmi spunã atunci când eu nu îmi dau seama şi sar calul, sã redevin serios pentru cã, pânã la urmã, este un platou de filmare”, a spus Dorian Popa…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies