Home Stiri mondene Oana Zăvoranu l-a jignit pe Dorian Popa: „«Mocangistul» șef”

Oana Zăvoranu l-a jignit pe Dorian Popa: „«Mocangistul» șef”

de Clara

Oana Zăvoranu l-a luat la zor și pe Dorian Popa, colegul său din serialul Sacrificiul. Actrița a spus despre el că este „«mocangistul» șef”, deoarece are foarte multe contracte de imagine, lucru ce îl încadrează în categoria influencerilor.

Întrebată de fani dacă va vorbi și despre Dorin Popa în emisiunea sa, fosta soție a lui Pepe a răspuns afirmativ,  jignindu-l pe fostul ei coleg de platou. „Ba da. Logic că o să vină și rândul «mocangistului» șef”, a spus Oana Zăvoranu despre cunoscutul vlogger.

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a fost invitat în emisiunea lui Selly, unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut în urmă cu aproape zece ani. Conform spuselor sale, viața lui nu a fost atât de bună pe cât este acum și a avut de îndurat probleme financiare.

„La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare. Noi avem o poveste puțin tragică. După partaj, tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi. Mama mea a luat jumătatea ei. A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el.

Au fost vreo trei-patru luni în care m-am chinuit, mai împrumutam bani, mai mâncam pe la vecini, ulterior m-am angajat la bancă, mi-am dat seama că trebuie să și muncesc. Mama mea și-a dorit mult să învăț fără să muncesc, e important să te «focusezi» asupra studiilor, e greu să le faci pe amândouă și atunci a zis: «Stai cu nasul în cărți, acolo, și, când termini facultatea, muncești». Aia a fost perioada mea de sărăcie cruntă, cu fomică mai mult”, a spus acesta în cadrul emisiunii Selly Show

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies