Home Stiri mondene Olivia Steer critică dur vaccinul împotriva coronavirusului

Olivia Steer critică dur vaccinul împotriva coronavirusului

de Clara

Olivia Steer este în centrul atenției. Aceasta, după ce a declarat că este împotriva vaccinului anti-Covid, a făcut o serie de declarații controversate pe rețelele sociale, unde și-a împărțit fanii în două tabere.

„Acum opt ani (de când e fotografia pe care tocmai mi-a scos-o Facebook din arhivă), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Ne aflam în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi v(r)oia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă.

I-au ținut isonul tehnocrați, «useriști», «peneliști», «aldiști», ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii. Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cât de corupte!) și ale influencerilor cumpărați cu o pizza și un suc.

Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), suntem mulți treziți. Și suntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului ei de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, har Domnului!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sunt sigure (în special, cele experimentale!).

De aceea trebuie sa le luăm ca pe acadele, că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat – pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie.

Niciuna din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate. Guvernul e o gluma proastă. Președinția, un tonomat cu fise de un leu, mare cât un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întâi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curând și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimând veșnic alerta/urgența.

Suntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor. Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă tuturor!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies