Home Stiri mondene Olivia Steer îi ia apărarea medicului Flavia Groșan

Olivia Steer îi ia apărarea medicului Flavia Groșan

de Clara

Olivia Steer s-a alăturat și ea persoanelor care i-au luat apărarea doctoriței Flavia Groșan. Aceasta susține că schema de tratament pe care cadrul medical a pus-o la dispoziție este una foarte bună și eficientă și că a fost dată în judecată pe nedrept.

„Știrea anului: mii de pacienți vindecați, în aproximativ 10 zile, cu o schemă terapeutică alopată ce costă mai puțin de 100 de lei, de către un singur medic specialist, din Oradea. O astfel de veste, într-o lume normală, ar fi punctul fără întoarcere pentru ridicarea oricăror restricții, pentru anularea stării de alertă, pentru redeschiderea centrelor de cultură și a tuturor școlilor, pentru redeschiderea HORECA și relansarea turismului.

Pentru ieșirea pe posturile de televiziune, la toate buletinele de știri și, mai ales, în prime-time, a tuturor factorilor competenți, care să anunțe glorioși că, noi, românii, am învins în lupta împotriva celui mai necruțător flagel (vorba vine!), că leacul pentru boala de care s-a temut întregul glob a fost găsit, că e ieftin și eficient și că lumea nu mai are de ce să se teamă. Să se deschidă, deci, sticlele de șampanie și să sărbătorim victoria cum se cuvine!

Ce se întâmplă, în schimb: presstituatele și influencerii ies la atac împotriva medicului cu adevărat erou, îl ridiculizează pentru fire de păr răzlețe, văzute la cadru sau în propria imaginație, pentru ochii obosiți de muncă grea și îl acuză că, în exercitarea unei profesii liberale (care presupune o singură responsabilitate: cea pentru pacient!), nu a ascultat școlărește, fără să pună întrebări, sfaturile prețioase (vorba vine, din nou!) ale Organizației Mondiale a Sănătății (care nu are autoritate de decizie pe teritoriul României și ale cărei recomandări terapeutice s-au lăsat cu morți în peste 90% din cazuri, la ATI!). Ba mai mult, o colegă de breaslă, cu rezultate mult (dar chiar foarte mult!) inferioare pe propriii săi pacienți, îi face plângere la Colegiul Medicilor. Mass-media aplaudă în delir, influencerii cer, cu mânie proletară, ridicarea licenței de liberă practică a «doctoriței-minune», autoritățile jubilează, îi încurajează. Pe nimeni nu interesează schema de tratament, cu 100% rată de succes. Normal: doar mai sînt atîtea vaccinuri pe stoc, atîtea altele de achiziționat, atîtea tulpini noi de inventat, atîtea comisioane și șpăgi de dat/luat… (…)”, a scris Olivia pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies