Home Stiri mondene Olivia Steer, pusă la zid de către internauți: „Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate?”

Olivia Steer, pusă la zid de către internauți: „Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate?”

de Clara

Olivia Steer a stârnit un nou val de reacții negative în mediul online, după ce a spus că, de 14 ani, nu își face niciun test prin care poate afla dacă are sau nu cancer.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

„Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a dvs. Doar că invers. Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate? Nu vă e. Că, dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria «bucătărie». Întrebare: și cum faceți? În locul investigațiilor, mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne ferește!”, a fost unul dintre comentariile primite.

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) au dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piața Universității!

Dacă te doare în cot că morții sunt declarați toți, în mod mincinos, morți de Covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității.

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometați și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității”, este o parte din mesajul postat de soția lui Andi Moisescu despre protestele împotriva Covid, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies