Home Stiri mondene Și-a vaccinat Olivia Steer copiii?

Și-a vaccinat Olivia Steer copiii?

de Clara

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Olivia Steer îi îndeamnă pe oameni să nu se vaccineze şi să iasă la proteste. Cu toate acestea, se pare că, până de curând, aceasta şi-a vaccinat copiii, dar, după ce s-a documentat mai bine, a renunţat la idee.

„I-am vaccinat până la un moment dat când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi”, a declarat aceasta, potrivit b1.ro.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta i-a îndemnat pe români să iasă la protest, aducând în discuţie mai multe probleme cauzate de pandemia de coronavirus şi de restricţiile aferente.

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) au dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piața Universității!

Dacă te doare în cot că morții sunt declarați toți, în mod mincinos, morți de Covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometați și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neagă dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstituționale și neargumentate științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piața Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizații CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!”, a scris soţia lui Andi Moisescu pe Facebook…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies