Home Stiri mondene Oprah, șocată de motivul pentru care Meghan și Harry au plecat din Anglia

Oprah, șocată de motivul pentru care Meghan și Harry au plecat din Anglia

de Buinoschi Andreea

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să nu se mai ascundă și au acordat cel mai sincer interviu de până acum. Cei doi nu au șocat-o doar pe Oprah, ci și pe membrii Familiei Regale. Când Regina Elisabeta și familia sa au auzit ceea ce au de gând să facă nepotul său și soția lui, s-a înfuriat foarte tare.

Prințul Harry a declarat că motivul principal pentru care a decis să părăsească Familia Regală a fost chiar întâmplarea tragică prin care a trecut mama sa. Prințului îi era teamă că aceeași soartă ar putea-o avea și soția lui și a considerat că, pentu a o ști în siguranță, trebuie să ia o decizie atât de importantă.

Din păcate, Prințesa Diana a murit la Pars, din cauza unui accident de mașină. Prințul Harry a fost extrem de revoltat din cauza faptului că presa, în loc să o ajute, a făcut poze și, astfel, șansele ei de supraviețuire au scăzut considerabil.

„Sunt, pur şi simplu, uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r. – Prințesa Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar, cel puţin, ne-am avut unul pe celălalt”, a declarat nepotul Reginei Elisabeta a II-a, conform playech.ro.

Mai mult decât atât, cei doi soți s-au declarat extrem de deranjați de modul în care presa din Marea Britanie i-a tratat. Cum cel mai banal lucru pe care îl fac este privit cu foarte mult interes de o lume întreagă, Meghan și Harry au simțit nu doar că le este invadată intimitatea, ci și că presa se poartă cu ei extrem de urât…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..