Home Stiri mondene Ovidiu Lipan Țăndărică vorbește despre cererea în căsătorie făcută Corinei Chiriac

Ovidiu Lipan Țăndărică vorbește despre cererea în căsătorie făcută Corinei Chiriac

de Clara

În anii 1970, Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică au format un cuplu. Deși povestea lor de iubire a început atunci când el avea doar 19 ani, i-a rămas în suflet și, la zeci de ani distanță, spune că a fost „o trăire unică”.

Acesta a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, 40 de întrebări, difuzată la Kanal D și a vorbit despre perioada în care s-a iubit cu Corina Chiriac, dar și despre căsnicia pe care a avut-o cu Sabine.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică ce sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase. Era atât de departe ce am trăit și atât de puternic, încât nu am cuvinte”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Chiar dacă relația cu Corina Chiriac nu a mers așa cum și-ar fi dorit, acesta a fost însurat cu Sabine, cea care i-a dăruit și un copil.

„Da, eu spun că am fost un soț bun. A fost o perioadă când Sabine mi-a dat certitudine, o anumită siguranță. Avându-l în ’90 pe Alexander și, la nouă ani, l-am părăsit și am venit în România. Am preferat să mă întorc și să-mi duc viața. Cred că am făcut un lucru bun că m-am întors, am rămas în relații bune cu Sabine, are locul ei special în viața mea. Sufletul, trupul nu au putut să renunțe la România. Am trecut prin foarte multe… puteam să trăiesc oriunde în lume, sunt cetățean german, Nicu trăiește în Spania. Eu nu am rezistat și am venit în România singur, nemaiavând pe nimeni aici”, a mai spus artistul în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies