Home Stiri mondene Părinții lui Smiley spun cum se descurcă acesta în rolul de tată

Părinții lui Smiley spun cum se descurcă acesta în rolul de tată

de Clara

De curând, părinții lui Smiley au făcut mai multe afirmații despre modul în care acesta se comportă în rolul de tată. Cei doi bunici sunt extrem de mulțumiți de felul în care fiul lor gestionează situația.

„După atâția băieți, a fost o bucurie să vină o fetiță în familie. O să o susținem, ca să devină și ea mare, ne bucurăm și de serbările ei și de talentele ei. O să fie frumos. Abia așteptăm să învețe să vorbească, să ne putem înțelege, să pot să-i spun povești, să o învăț poezii!

Foarte implicat, el a primit și acum dă, la rândul lui, ce a primit de la noi. Deci, copilul fără afecțiune, fără dragoste, fără prezență, nu-ți aparține, dar ei chiar o cresc împreună”, au spus părinții artistului, în cadrul unei emisiuni televizate,  conform spynews.ro.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Avem o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și, dacă e nevoie, mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.

Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic! Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și, acum, îi crește și al doilea dinte de sus”, a spus Smiley în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști…

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 în cadrul emisiunii online a lui Smiley.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies