Home Stiri mondene Părinții Simonei Halep nu vor să o vadă mireasa lui Toni Iuruc

Părinții Simonei Halep nu vor să o vadă mireasa lui Toni Iuruc

de Buinoschi Andreea

Simona Halep și afaceristul Toni trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de 12 ani dintre ei. Deși aceștia vor să facă pasul cel mare și să își unească destinele, părinții sportivei nu sunt de acord cu acest lucru.

Cei care i-au dat viață Simonei au declarat că diferența de vârstă dintre ei este prea mare și nu îi încântă nici faptul că Toni a mai fost însurat înainte. Aceștia nu au luat în considerare faptul că bărbatul este o fire muncitoare, venitul său lunar fiind de peste 20.000 de euro doar din chiriile apartamentelor pe care le are. Conform tradiției aromâne, să îți unești destinul cu cel al unui bărbat care a mai fost însurat este un lucru inacceptabil.

În urmă cu puțin timp, Simona a oferit un interviu pentru sport.ro și a vorbit despre perioada de carantină: „Incertitudinea pe mine mă omoară, e cel mai greu sentiment pe care poți să-l ai ca om, din punctul meu de vedere. Faptul că habar nu avem, efectiv, ce va fi în viitorul apropiat, cât va ține acest virus, cât o să stăm în casă mă consumă psihologic. Dar, văzând că toată lumea face același lucru, parcă e un pic mai ușor.

Faptul că nu se mai țin turnee, că trebuie să stăm acasă, să nu mai călătorim e, pur și simplu, o schimbare majoră pentru mine, pentru că eu am călătorit săptămână de săptămână în toate părțile Globului și, acum, deodată, a trebuit să rămân acasă, într-un singur loc. Eu fiind de șase-șapte ani în top și jucând săptămână de săptămână, neavând în această perioadă o pauză mai mare de trei săptămâni, pot să spun că eram obosită mental înainte de toată treaba aceasta”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies