Home Stiri mondene Paula Crăciunescu, replică dură pentru Maria Constantin, după ce a jignit-o pe Gabriela Cristea: „A făcut un fund de nu mai intră pe ușă”

Paula Crăciunescu, replică dură pentru Maria Constantin, după ce a jignit-o pe Gabriela Cristea: „A făcut un fund de nu mai intră pe ușă”

de Clara

Paula Crăciunescu i-a luat apărarea Gabrielei Cristea, după ce Maria Constantin a jignit-o în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Aceasta a spus despre soția lui Tavi Clonda că este o persoană rea, dar și supraponderală, iar Paula a pus-o la punct foarte repede.

„De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun-simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum, Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat spune multe despre ea.

Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice însă nu a făcut-o, pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea.

Ca o mică paranteză, vreau să îți zic că m-am întâlnit cu Maria prin mall, în Băneasa, la shopping, și era și soțul meu cu mine și el mi-a zis: «Ia uite ce s-a îngrășat fata asta!». Deci, Maria să se uite în oglindă, că a făcut un fund de nu mai intră pe ușă”, a spus Paula Crăciunescu, potrivit playtech.ro.

„Mă interesează atât de puțin încât… nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a spus Gabriela în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies