Home Stiri mondene Paula Seling, declarații despre copilul ei și al lui Radu Bucura

Paula Seling, declarații despre copilul ei și al lui Radu Bucura

de Clara
  • Paula Seling este căsătorită din anul 2005.
  • Aceasta și Radu Bucura nu au un copil împreună.
  • Cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni părinți.

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți încă din anul 2005. Cu toate că anul acesta aniversează 17 ani de căsnicie, cei doi nu au un copil împreună.

Deși multe persoane și-ar pierde speranța în aceste condiții, artista susține că nu înseamnă că nu va fi niciodată mamă și speră că își va îndeplini și acest vis.

Paula Seling nu exclude posibilitatea de a fi mamă

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum,  nu înseamnă că suntem defecți. Ci, pur și simplu, că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi’”, a spus aceasta la Antena Stars.

Artista a făcut declarații despre căsnicia sa

„Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează.

Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți”, a spus aceasta pentru revista Taifasuri.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a mai spus aceasta.

„Soțul meu și cu mine am fost vegetarieni de 10 ani (nu am mâncat carne provenită de la animale, însă mâncam doar plante și produse lactate, ouă și pește, fructe de mare) iar, de doi ani, am devenit vegani, eliminând toate produsele de origine animală din alimentația noastră, de peste doi ani nu mai mâncăm nici ouă, nici lapte, nici brânzeturi, nici pește, decât plante”, a spus aceasta într-un interviu oferit pentru click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies