Home Stiri mondene Paula Seling, primele declarații despre sarcină: „Am datoria de a transmite mai departe”

Paula Seling, primele declarații despre sarcină: „Am datoria de a transmite mai departe”

de Clara
  • Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți încă din anul 2005.
  • Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase, mai apreciate, dar și unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.
  • Cei doi încă nu au un copil, dar nu exclud deloc varianta de a fi părinți.

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți încă din anul 2005 și formează unul dintre cele mai frumoase, mai apreciate, dar și unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Cei doi încă nu au un copil, dar nu exclud deloc varianta de a fi părinți, motiv pentru care au luat în calcul chiar și varianta adopției.

Paula Seling vrea să fie mamă

În cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Paula Seling a spus că își dorește foarte mult să devină mamă și, dacă ar fi sa adopte un copil, nu ar exclude această posibilitate.

„Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă”, a spus Paula Seling, întrebată ce părere are despre oamenii care se tem să aducă pe lume copii, luând în considerare evenimentele din întreaga lume.

Artista a spus ce apreciază la soțul ei

După atâția ani de relație, Paula Seling a avut suficient timp cât să își cunoască iubitul, motiv pentru care, în cadrul unui interviu, a spus ce a învățat de la el.

Aceasta s-a declarat uimită de ușurința cu care poate rezolva orice lucru, dar și simțul umorului pe care acesta îl are. Mai mult decât atât, soțul ei este o persoană foarte optimistă și foarte pozitivă, dar și modestă.

Conform spuselor sale, acesta are multe calități, dar pe care preferă să le țină departe de ochii lumii. Totodată, aceasta se declară foarte fericită, deoarece relația lor evoluează frumos, într-o perioadă în care oamenii se despart cu foarte mare ușurință.

Paula Seling și-a cunoscut soțul pe vremea în care avea doar 16 ani, la Năvodari. Bărbatul nu a vrut să îi răspundă scrisorilor pe care i le trimitea timp de nouă ani, dar, după aproximativ zece ani, acesta a sunat-o, iar nunta a avut loc la mai puțin de două săptămâni distanță.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies