Home Stiri mondene Pavel Bartoș, despre momentele delicate din căsnicie

Pavel Bartoș, despre momentele delicate din căsnicie

de Clara

Pavel Bartoș a oferit un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre căsnicia sa. Acesta a decis să se așeze la casa sa în urmă cu aproape două decenii și a vorbit despre statutul de soț în cadrul interviului.

„Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat.

Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun.

A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a declarat actorul pentru cei de la viva.ro.

„De când am realizat acest lucru, cred că este una dintre cele mai mari calități ale mele. Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre.

Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă.

Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a mai spus acesta despre soția lui.

„Ne-am plăcut foarte mult, din prima (n.r. – zâmbește)! Dar lucrurile nu s-au întâmplat atât de repede. M-a fiert cam un an până am cucerit și am găsit drumul spre cetățile ei. Dar asta m-a făcut să scot tot ce am mai bun în mine. M-a făcut să fiu eu însumi în a o cuceri, să fiu romantic (am descoperit că pot fi un romantic extraordinar), m-a făcut să las garda jos și să fiu foarte sensibil și mi-a făcut bine acest lucru, pentru că m-a descoperit și am descoperit-o exact așa cum suntem”, a mai declarat prezentatorul de la PRO TV pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies