Home Stiri mondene Pavel Bartoș face dezvăluiri despre viața de familie

Pavel Bartoș face dezvăluiri despre viața de familie

de Clara

Pavel Bartoș a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre viața de familie. Acesta are o soție minunată și trei fete foarte frumoase și se mândrește cu ele oriunde merge.

„Se pare că ăsta e destinul meu. Copil fiind, am fost cel mai mare, am avut parte de surori multe, iar când mi-am făcut o familie, se pare că Doamne Doamne a vrut să mă treacă la un alt nivel și mi-a dăruit trei prințese și o regină. Dar, oricum, în general, acasă, nu sunt eu în rolul principal. Acasă, e tot timpul una dintre cele patru fete. De cele mai multe ori, soția și întotdeauna cea mică, Sofia. Sunt genul de om care, după ce a trecut de ușa casei, nu mai acționează, ci doar reacționează. Și e bine să fii așa… și îmi place să fie și așa!

Și, ca să mă alint și mai tare în această expresie, cred că o să am o bătrânețe fericită. Sau… cel puțin, sper! Mă răsfață și, la rândul meu, răsfăț. E ca într-o relație: dai și primești! Mai ales pandemia ne-a făcut să fim și mai uniți și am realizat cât de bine ne este împreună. Și mă bucur din plin de acest lucru. Eu rămân cu partea bună din această pandemie.

Mie mi-a dat liniștea și relaxarea necesare să îmi aloc timpul indispensabil dezvoltării profesionale, știind că a mea familie este pe mâinile cele mai bune. Anca a făcut toate aceste lucruri, fără să-și neglijeze preocupările și dorințele. Culmea, a găsit și timp pentru a-și îndeplini un vis mai vechi, acela de a urma Medicina. Iar acum este studentă în anul II la o facultate unde se știe foarte bine că se învață foarte mult, dar îi place”, a spus Pavel Bartoș pentru viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies