Home Stiri mondene Pavel Bartoş, prima reacţie după ce a aflat că Smiley a devenit tată

Pavel Bartoş, prima reacţie după ce a aflat că Smiley a devenit tată

de Clara

În urmă cu doar două zile, Gina a adus pe lume primul său copil. Ea și Smiley au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase și, printre persoanele care le-au urat doar lucruri frumoase, s-a numărat și Pavel Bartoș, bunul prieten al proaspătului tătic.

„Mă bucur că i s-a întâmplat (n.r.: că a devenit tătic)! E parte din familia mea și parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoționați (n.r.: Gina și Smiley), el nu realizează că de vreo nouă luni are o față schimbată, de om fericit”, a spus actorul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Astăzi, acești doi oameni sunt cei mai fericiți oameni de pe această planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten pentru acest moment! Andrei, bine ai venit în clubul tăticilor! Moș Craciun există! #bucuriepură I-am pupat și v-am pupat!”, a scris acesta și pe rețelele sociale.

În urmă cu puțin timp, omul de televiziune a stat de vorbă cu cei de la click.ro și a făcut câteva declarații despre prietenia cu Smiley. „Normal că nu ne-am văzut atât de mult precum în anii anteriori, dar eu cu Smiley nu trebuie să ne vedem pe video call pentru a ne spune ceea ce avem de transmis. Vorbim zilnic, ne vizităm destul de des. Dar când Sofiei îi era tare dor de nașul Smiley, am apelat la tehnica online.

Încă nu am ajuns la perioada sfaturilor, acestea vor veni după ce se va naște fetița, dacă el va avea nevoie. Dar îl susțin și mă bucur din tot sufletul pentru perioada pe care o traversează, deoarece o merită din plin. Știu că va fi un tătic grozav, iar Gina, o mămică grozavă. Acum i-aș spune să se înarmeze cu multă răbdare, de aici pornește totul”, a mărturisit prezentatorul de la PRO TV în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies