Home Stiri mondene Pe cine a pus ochii Mariana de la „Puterea Dragostei” și ce se va întâmpla cu Jador

Pe cine a pus ochii Mariana de la „Puterea Dragostei” și ce se va întâmpla cu Jador

de negriuelena

Mariana de la Puterea Dragostei este o femeie foarte atrăgătoare, cu numeroși admiratori, lucru atestat și de faptul că a câștigat o mulțime de concursuri de frumusețe.

Concurenta originară din Republica Moldova a dat semne că îl place foarte mult pe un concurent care a intrat din nou în casa de la Puterea Dragostei.

Este vorba despre Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, pe care se pare că Mariana îl place foarte mult.

Până la revenirea lui Iancu Sterp în casă, Mariana susținea că este atrasă de Jador și chiar a vărsat lacrimi de emoție atunci când și-a declarat iubirea pentru el.

Mai mult, aceasta și Jador au făcut chiar o nuntă fictivă în cadrul emisiunii, iar pe Instagram și-a făcut o pagină unde figurează cu numele Mariana Dumitrache, Dumitrache fiind numele de familie al lui Jador.

Cu toate acestea, de la un timp Mariana este din ce în ce mai mult atrasă de Iancu Sterp. Mulți dintre fanii show-ului sunt de această părere atât datorită glumelor, cât și a postărilor recente făcute de Mariana.

Jador s-a arătat exasperat de avansurile pe care i le făcea Mariana, dar el nu simțea la fel pentru ea, ci o vedea doar ca pe o soră.

„A plâns Mariana aici. E îndrăgostită. E sora mea, nu știu ce să fac. I-am explicat, sper că a înțeles. (…) Doamne, ce o să mă fac eu cu Mariana?

Acum, când plânge, nici nu mai pot să o consolez că mi-e frică să nu interpreteze greșit”, i-a spus Jador unei alte concurente de la Puterea Dragostei

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!