Home Compatibilitate zodii Pentru 3 zodii vin vești triste. Iubirea le este neîmpărtășită

Pentru 3 zodii vin vești triste. Iubirea le este neîmpărtășită

de Clair
Pentru 3 zodii vin vesti triste. Iubirea le este neimpartasita

Taurii vor pune la cale o mică ieșire alături de persoana iubită, fecioarele au învățat din toate greșelile pe care le-au făcut în fosta relație de cuplu, iar vărsătorii au pus punct unei relații, însă nu au reușit nici acum să treacă peste aceasta.

Berbec
Berbecii se vor folosi de toată energia pe care o au, pentru a reaprinde flacăra în cuplu. Nativii sunt conștienți de monotonia care și-a făcut simțită prezența și vor încerca să o alunge prin fel de fel de metode.

Taur
Taurii vor pune la cale o mică ieșire alături de persoana iubită, pentru a se asigura că vor petrece mai mult timp împreună. Nativii vor alege o destinație care să le placă amândurora și se vor bucura de clipele petrecute alături.

Gemeni
Gemenii au tot așteptat că persoana potrivită să apară și au căutat mereu dragostea în locurile nepotrivite, încât, în cele din urmă, își vor da seama că ceea ce este potrivit pentru ei va veni la momentul potrivit.

Rac
Racii au cunoscut o persoană pe care, încă din primele momente, au îndrăgit-o extrem de tare. În timp, sentimentele lor au devenit mult mai puternice, dar niciodată nu au avut curajul de a-i spune persoanei respective ce simt pentru ea.

Leu
Leii vor recunoaște toate greșelile pe care le-au făcut vis-a-vis de persoana iubită și își vor schimba radical comportamentul, pentru că aceștia să se înțeleagă mai bine.

Fecioară
Fecioarele au învățat din toate greșelile pe care le-au făcut în fosta relație de cuplu și vor pune în aplicare toate lecțiile învățate, pentru a se asigura că, de data aceasta, nu vor mai fi situații tensionate.

Balanță
Balanțele vor fi trase de mânecă de către partenerul de cuplu în legătură cu un comportament de care dau dovadă și care, exercitat pe termen lung, ar putea aduce anumite probleme în cuplu.

Scorpion
Scorpionii se vor bucura de unele momente extrem de frumoase alături de partenerul de cuplu, după ce se vor bucura împreună unul de altul de compania fiecăruia.

Săgetător
Săgetătorii vor sta puțin și se vor gândi la modul în care se comportă în relație și își vor da seama ce fac bine și ce nu. Nativii vor decide să facă unele schimbări importante, pentru ca relația lor să continue să meargă din ce în ce mai bine.

Capricorn
Capricornii vor primi un sfat în ceea ce privește unele probleme pe care le întâmpină în relație, însă nu vor ști dacă trebuie sau nu să îl pună în practică. Nativii nu sunt convinși de ceea ce vor auzi, așa că vor mai sta puțin cu propriile lor idei.

Vărsător
Vărsătorii au pus punct unei relații, însă nu au reușit nici acum să treacă peste aceasta. Nativii mai au încă sentimente pentru persoana respectivă, dar preferă să le îngroape în adâncul sufletului lor.

Pești
Peștii vor înțelege că este nevoie de mai multă implicare pentru ca lucrurile să decurgă din ce în ce mai bine și vor ține mai mult cont de nevoile persoanei iubite, chiar dacă nativii nu le înțeleg la prima vedere…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..