Home Stiri mondene Pepe a bătut-o de trei ori pe Raluca, după care a fugit

Pepe a bătut-o de trei ori pe Raluca, după care a fugit

de Buinoschi Andreea

Amănunte din ce în ce mai șocante ies la iveală. Din cauza faptului că Pepe a bătut-o pe soția sa, aceasta a cerut un ordin de protecție. Cu toate că divorțul părea să fie unul amiabil, iată că totul se va transforma într-unul din cele mai grele divorțuri ale persoanelor publice.

Conform celor de la cancan.ro, vineri, Raluca și fete sale au mers la o bază sportivă din București, unde cele mici învață să joace tenis. Atunci, artistul latino a întrebat-o unde este, iar soția sa nu s-a ferit să îi dea toate detaliile. Se pare că fostul jurat ar fi agresat-o de trei ori, chiar sub ochii fetițelor, care erau la doar câțiva pași de ei.

Cei de la cancan.ro au intrat în posesia unor detalii halucinante despre cum a avut loc totul. Așadar, se pare că Pepe și-a ieșit din minți și a strâns-o de gât atât de tare, încât i-a lăsat urme. Apoi, artistul ar fi smucit-o pe Raluca și ar fi lovit-o de mașină, cu toată puterea.

Cum acestea nu ar fi fost de ajuns, pentru a nu-i lăsa urme, cântărețul ar fi lovit-o peste față, dar cu podul palmei. După ce a făcut aceste fapte oribile, bărbatul a fugit de la fața locului. Din cauza incidentului, Raluca a cerut un ordin de protecție, ceea ce va reprezenta o probă importantă în dosar.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către artistul latino, după ce au fost împreună aproximativ zece ani. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”,  este modul prin care Pepe a anunțat despărțirea…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..