Home Uncategorized Pepe a dat lovitura din punct de vedere profesional. Iată cu ce post de televiziune a semnat!

Pepe a dat lovitura din punct de vedere profesional. Iată cu ce post de televiziune a semnat!

de Andreea M

Din punct de vedere financiar, Pepe nu trece prin cea mai bună perioadă. Cu toate acestea, din punct de vedere profesional, se pare că a reușit să dea lovitura. Deoarece a început să fie din ce în ce mai urmărit pe rețelele sociale, atenția pe care a primit-o în ultima vreme i-a adus un contract cu Antena 1.

Juriul emisiunii Te cunosc de undeva! va rămâne la fel. Din el vor face parte Cristi Iacob, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea. Schimbarea însă va avea loc în dreptul lui Dorian Popa, care se ocupa de filmulețele de pe Tik-Tok.

Concurenții care vor participa în următorul sezon vor fi: Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Raluka, Ana Baniciu, Emilia Popescu, Radu Ștefan Junior, Cristina Vasiu și, bineînțeles, Pepe, cel care nu este la prima experiență în cadrul acestui show.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat că divorțează, prin intermediul contului său de YouTube. „Vreau să fac și eu un anunț important pentru mine și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni”, este mesajul prin care Pepe a anunțat, la acea vreme, divorțul.

La scurt timp, Raluca a reacționat și a spus că și ea a trecut prin multe, dar nu a vorbit despre asta. „Aș avea multe de spus. Și, în toți anii ăștia, și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa, sufocate, în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze…

Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa, un trac, din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, a spus aceasta.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..