Home Stiri mondene Pepe a devenit cel mai popular român de pe o rețea socială

Pepe a devenit cel mai popular român de pe o rețea socială

de Buinoschi Andreea

Deoarece artistul latino este în plin divorț, asta însemnă că numele său a ajuns, din nou, în atenția presei. Așa se face că pagina sa de Facebook a ajuns să fie cea mai căutată pagină a unui român.

Mai exact, în ultimele patru săptămâni, pagina lui Pepe a fost căutată de peste 4.8 milioane de ori, iar postările sale au generat peste 2.3 milioane de acțiuni. Artistul a vrut să le mulțumească fanilor pentru acest lucru.

„Dincolo de cifrele care sunt onorante și dincolo de faptul că, dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni… trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte, fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!!❤️ Vă iubesc şi vă promit că aventura continuă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Recent, persoane apropiate fostului cuplu au vorbit despre ceea ce se întâmplă între el și Raluca, după ce acuzațiile pe care și le-au adus au fost extrem de grave.

„Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot «dosarul», dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este, pur și simplu, șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că, și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat.

La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n. r. – pe Raluca) însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate acum capul?”, au mărturisit surse apropiate celor doi pentru playtech.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..