Home Stiri mondene Pepe a încercat să îi trimită un mesaj subtil Ralucăi?

Pepe a încercat să îi trimită un mesaj subtil Ralucăi?

de Buinoschi Andreea

De când pandemia a început, Pepe susține concerte în mediul online. Se pare că cel mai recent concert virtual al său a ridicat câteva semne de întrebare, din cauza unor versuri pe care acesta le-a interpretat. Se pare că majoritatea cuvintelor făceau trimitere la fosta sa parteneră, Raluca Pastramă.

Zilele trecute, s-a aflat că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe cu un bărbat de origine arabă. Mai mult decât atât, artistul latino aflase de această infidelitate de la un jurnalist de investigație și a preferat să descopere mai multe lucruri singur. Cu toate acestea, Pepe se pare că nu a trecut peste acest eveniment și și-a arătat suferința prin cuvinte.

„De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt doar o parte dintre versurile compuse de către fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Se pare că problemele dintre Raluca și Pepe au început de mai bine de un an și, conform unor surse apropiate celor doi, nimic nu mai poate schimba finalul la care deja s-a ajuns.

„Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei. Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate variantele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, au spus surse din anturajul fostului cuplu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..