Home Stiri mondene Pepe, obligat să semneze un contract înainte de a o lua pe Raluca de soție

Pepe, obligat să semneze un contract înainte de a o lua pe Raluca de soție

de Clara

Nu doar divorțul dintre Pepe și Raluca a fost un șoc pentru toată lumea, ci și toate detaliile care au ieșit la iveală după aflarea veștii. Socrul său l-a obligat pe Pepe să semneze un contract prin care, în cazul în care ar divorța, nu va avea acces la niciunul dintre bunurile soției sale.

Conform celor de la playtech, în anul 2012, înainte ca cei doi să facă pasul cel mare, tatăl Ralucăi l-a obligat pe artistul latino să semneze un contract. Ca urmare a acestui lucru, Pepe a renunțat la orice pretenție materială din partea mamei fetelor sale.

Mai mult decât atât, Pepe va rămâne fără 450.000 de euro după ce grădinița pe care o dețin va fi, în continuare, pe numele Ralucăi. Dorința soției sale a fost de a avea propria grădiniță, iar artistul a ajutat-o să își vadă visul îndeplinit. Așa se face că divorțul aduce unele câștiguri destul de mari pentru Raluca.

Chiar soția acestuia a fost cea care s-a ocupat de punerea pe picioare a proiectului, vrând să fie fie prezentă, pentru a se asigura că totul va merge ca pe roate. „M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de o sută de copii”, mărturisea soția cântărețului.

Pepe a fost cel care a anunțat despărțirea, printr-un scurt filmuleț încărcat pe platformele online. „Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi, lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies