Home Stiri mondene Pepe reacționează, după ce s-a spus că și-a înșelat soția

Pepe reacționează, după ce s-a spus că și-a înșelat soția

de Clara

Conform celor de la cancan.ro, Pepe și-ar fi înșelat soția cu o patroneasă, dar acesta nu a recunoscut acuzația. Mai mult decât atât, artistul latino a declarat faptul că ei știu cel mai bine care a fost motivul pentru care au decis să nu mai formeze un cuplu.

„Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri, pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a spus Pepe pentru cei de la fanatik.ro.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, acesta a vorbit despre cum s-a înțeles cu soția și fetele în perioada de izolare. Pepe se declara foarte fericit alături de Raluca și nimic din ceea ce spunea nu părea să prevadă divorțul.

„A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire. Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut… De la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă.

Mi-a prins foarte bine perioada aceasta, fiindcă am avut timp să stau mult mai mult cu fetele şi cred că și ele îşi doreau foarte tare. Profesional parcă am muncit mai mult decât înainte şi iarăşi mi-a prins bine, fiindcă am pus în fapt nişte proiecte pe care le voiam LIVE de mult timp, dar niciodată parcă nu aveam timp de ele. Deci, una peste alta, a avut şi o parte bună sau pozitivă, mai corect spus…

La câte lucruri au fost de făcut împreună, numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna cel care are dreptate are şi câştig de cauză”, a declarat Pepe pentru rursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies