Home Stiri mondene Pepe vorbește despre presupusa bătaie: „Nu a existat nicio zgârietură”

Pepe vorbește despre presupusa bătaie: „Nu a existat nicio zgârietură”

de Buinoschi Andreea

Vestea că Pepe și Raluca vor divorța i-a luat prin surprindere pe toți. Cu toate acestea, în urmă cu mai puțin de o săptămână, informația conform căreia Pepe și-ar fi bătut soția a început să circule peste tot. După zile întregi de tăcere, artistul latino a oferit primele declarații despre acest subiect, imediat cum a ieșit din proces.

„Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură «i-am dat».

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii.

Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea. Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște «Hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe», a declarat cântărețul, imediat cum a ieșit din clădire.

Mai mult decât atât, Oana Roman a fost chemată și ea, dar în calitate de martor, aceasta fiind de partea lui Pepe. „Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că și ea are fetița la același club de tenis și nu a existat niciun scandal acolo”, a mai mărturisit artistul…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies