Home Uncategorized Pepe vrea despăgubiri din partea Ralucăi, pentru că l-a înșelat

Pepe vrea despăgubiri din partea Ralucăi, pentru că l-a înșelat

de Andreea M

Dacă ați crezut că s-au pus toate cărțile pe masă, iată că adevărul este cu totul și cu totul altul. După ce Raluca și-a înscenat bătaia pe care ar fi primit-o din partea fostului soț, acum a venit rândul artistului latino să se asigure că aceasta va plăti. Divorțul lor va trece la un cu totul alt nivel și pare că nu va mai trece mult și totul se va transforma într-un scandal de zile mari.

Conform celor de la impact.ro, dacă aceștia vor ajunge și în fața unui tribunal țigănesc, se va declanșa un război în toată regula. Se pare că sumele pe care le pot primi ca despăgubiri nu sunt mici deloc. Legile staborului sunt mult mai dure și total diferite față de ale noastre.

„Cu ceva vreme în urmă, un țigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înșelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câștigă în urma judecăţii sunt despăgubiți”, a mai scris sursa menționată anterior.

Cu toate acestea, Raluca Pastramă neagă orice afirmație conform căreia și-ar fi înșelat soțul și a adăugat că nu se va ajunge la niciun tribunal țigănesc. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem romi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al romilor”, a spus fosta soție a lui Pepe.

Se pare că și Ion Pastramă ține la fel de mult la aceste tradiții și a sfătuit-o pe fiica lui să se împace cu Pepe, deoarece regulile lor nu permit așa ceva. „Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să reziști într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi, la o adică, trebuie să mori acolo!”, a spus fostul soț al lui Pepe, conform celor de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..