Home Compatibilitate zodii Previziuni karmice pentru vară

Previziuni karmice pentru vară

de Clair
Previziuni karmice pentru vara

Karma este unealta prin intermediul căreia Universul ne dovedește faptul că absolut toate faptele, indiferent că sunt bune sau rele, primesc răsplată, precum și faptul că toate vorbele au un ecou. Dacă ești curios să afli care sunt previziunile karmice destinate zodiei tale pentru sezonul verii, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. Vara fi o perioadă foarte bună pentru nativii Berbec, din câte spun previziunile karmice ale acestei perioade. Aceștia se vor regăsi în cercuri noi de prieteni din partea cărora vor beneficia de înțelegere și momente plăcute.

Taur. În ceea e îi privește pe nativii Taur, perioada verii va fi una buclucașă însă, cu puțină atenție, vor depăși aceste momente chiar cu o lecție învățată. Li se recomandă să fie prudenți cu cheltuielile de această dată, pentru a evita situațiile neplăcute.

Gemeni. Gemenii renasc, se regenerează pe parcursul verii, deoarece vor fi implicați în foarte multe proiecte care îi vor ține ocupați. Satisfacțiile nu întârzie să apară, atât timp cât munciți cu seriozitate.

Rac. Previziunile karmice rezervate nativilor Rac spun despre aceștia că vor deveni introvertiți, dorindu-și să se retragă pentru a medita la o nouă strategie de care să se ajute în interacțiunile cu oamenii din breasla profesională.

Leu. Posesorii semnului zodiacal al Leului au parte de modificări de comportament, deoarece vor fi puși în diverse situații. Aceștia vor fi nevoiți să gândească pentru doi, să asculte mai mult și să ofere sfaturi așa cum și ei au avut nevoie la un moment dat.

Fecioară. Universul își întoarce fața către nativii Fecioară, pe care îi vor ajuta să își îndeplinească o parte din planuri, atât cât se va putea pe perioada verii. Faptul că lucrurile merg bine se datorează sacrificiilor făcute de-a lungul timpului.

Balanță. Din punctul de vedere al previziunilor karmice, nativii Balanță sunt norocoși și vor fi chiar favorizați  pe perioada sezonului de vară. Îmbunătățiri de dispoziție, entuziasm și vivacitate veți avea la purtător, iar datorită acestora veți fi capabili să vă depășiți limitele.

Scorpion. Faptul că ați visat întotdeauna la mai bine și v-ați implicat mereu în instaurarea stării de bine în relație nu trece neobservat, iar în perioada care se apropie vă veți bucura de aceleași lucruri frumoase din partea partenerului.

Săgetător. Persoanele Săgetător au munci foarte mult și au întâmpinat foarte multe piedici anul acesta. Sezonul verii restaurează în mod semnificativ situația financiară a acestora, munca fiind răsplătită cu vârf și îndesat.

Capricorn. Fără a face vreun efort, nativii Capricorn pierd prieteni, însă regretul nu își are rostul, deoarece Universul îndepărtează persoanele nepotrivite din jurul lor. În schimb, închegați prietenii cu oameni de la care aveți ceva de învățat.

Vărsător. Gândirea pozitivă va fi atuul nativilor Vărsător, deoarece îi va ajuta să stea departe de situațiile conflictuale, polemice, neplăcute. Pozitivitatea acestora va fi răsplătită prin intermediul relațiilor cu oamenii care își vor dori să îi aibă aproape…

Pești. Sezonul verii va fi o perioadă în care veți avea nevoie de ajutor și veți avea ocazia să aflați care vă sunt adevărații prieteni. Rezultatele vor fi mai bune decât v-ați fi gândit vreodată, lucrurile bune întorcându-se înapoi către dumneavoastră.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..