Home Stiri mondene Prima apariție a Biancăi Drăgușanu, de când au apărut zvonurile legate de o a doua sarcină

Prima apariție a Biancăi Drăgușanu, de când au apărut zvonurile legate de o a doua sarcină

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care, deși a fost greu pusă la încercare, i-a unit și mai mult. Acum se zvonește că cei doi urmează să devină părinți, dar niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat aceste vorbe.

Aflată într-o vacanță de lux în Monte Carlo, aceasta a postat mai multe fotografii, dar niciuna dintre ele nu a scăpat de ochii vigilenți ai fanilor. „Partners in crime  Bonnie & Clyde #monaconights #montecarlo #monaco #summer #partnerincrime (n.r.: Complici. Bonnie & Clyde #nopțiînmonaco#montecarlo #monaco #vară #partenerîncrime)”, a scris aceasta în dreptul pozei.

Fanii le-au transmis imediat doar gânduri bune și i-au felicitat, spunând că sunt foarte frumoși împreună: „Mă bucur mult să vă văd fericiți… vă potriviți”, „Frumos cuplu, sunteți minunați! Toate cele bune vă doresc în viață”, „Vă pup, frumoșilor!”.

Într-un interviu acordat pentru cei de la Click.ro, fosta soție a lui Victor Slav a vorbit despre ceea ce a făcut vara aceasta alături de cei dragi: „Viața e imprevizibilă, o lăsăm să ne surprindă! Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și weekendul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viața noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare. Am fost mai multe familii de la Mediaș. Alex a fost cu fetițele lui, eu am fost cu fetița mea, cu mama, cu prietenii apropiați, chiar a fost cea mai frumoasă formulă în care ne-am aflat vreodată și nu au existat discuții sau tensiuni, darămite ceea ce s-a pornit în presă zilele trecute”…

 

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies