Home Stiri mondene Prima fotografie cu fetița lui Carmen Simionescu, Sofia Maria Rossa! Cum au fost surprinse cele două

Prima fotografie cu fetița lui Carmen Simionescu, Sofia Maria Rossa! Cum au fost surprinse cele două

de negriuelena

Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, a născut în urmă cu câteva zile o fetiță perfect sănătoasă, ce a cântărit la naștere 2,8 kg.

Vedeta a devenit mamă pentru prima oară, apelând la cezariană. Aceasta este de părere că mamele din întreaga lume pot fi considerate adevărate eroine.

Frumoasa brunetă a dezvăluit deja că numele pe care i l-a dat micuței este Sofia Maria Rossa, iar de curând a postat și prima poză în care se află împreună cu aceasta.

Cântăreața este cât se poate de fericită și dorește să împartă cu fanii ei momentele frumoase surprinse prin intermediul fotografiilor.

În imaginea postată de aceasta, Carmen poartă un halat alb și o ține în brațe pe micuță, decorul camerei fiind amenajat spectaculos, cu o mulțime de baloane colorate.

Cântăreața a alăturat fotografiei și un mesaj emoționant despre fiica sa, precizând că aceasta i-a dat sens vieții sale și o face puternică.

„Sofia Maria Rossa • Zilele mele au mai mult soare, viaţa mea a căpătat sens.

Scriu asta cu dureri în fiecare cm din corpul meu, doar zâmbetul ei îmi da putere şi as trece prin foc cu ochii închiși din nou să pot retrăi prima întalnire cu ea. Totul meu, fata mea.

Welcome home, Baby Rossi! ❤ #HappyMom”, este mesajul pe care l-a scris Carmen Simionescu pe conturile sale de socializare…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies