Home Stiri mondene Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce a fost acuzată că a intervenit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce a fost acuzată că a intervenit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid, după ce a fost acuzată că a intervenit în relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. În cadrul emisiunii XNS, aceasta s-a apărat, spunând că nu a făcut așa ceva, deoarece aceștia sunt în plin proces de divorț de aproximativ doi ani.

Chiar și Gabi Bădălău, în cadrul aceleiași emisiuni, a mărturisit că fosta lui parteneră i-a dat foarte multe mesaje iubitei sale: „I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”. Despre acest eveniment, blondina a declarat că va vorbi, dar nu acum, deoarece nu este momentul potrivit.

În timp ce Bădălău și Bianca se distrau în Maldive, Claudia declara că fostul ei soț a amânat o ședință de consiliere, pentru a putea petrece timp alături de noua lui parteneră. „Am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședința de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri. Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor …A urmat așteptarea până în jurul orei 13.45 , resemnarea … și în final alte surprize …. Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor … în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚă și PROTECȚIE a COPILULUI ci mă refer la altă știre modernă unde ne( lipsitul) tată este ocupat cu „divele”…Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Legat de acest subiect, a avut ceva de spus și milionarul care nu doar că a complimentat-o pe Bianca, ci a dat de înțeles că își dorește o relație cu aceasta. „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a apus afaceristul pentru cei de la spynews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..