Home Stiri mondene Prima reacție a Elenei Ionescu după ce fostul său soț a apărut cu noua lui iubită, o blondă focoasă, la câteva zile după divorț

Prima reacție a Elenei Ionescu după ce fostul său soț a apărut cu noua lui iubită, o blondă focoasă, la câteva zile după divorț

de negriuelena
loading...

Elena Ionescu și Dragoș au decis să se despartă după un an de mariaj, iar de curând au semnat actele la notar.

Aceștia nu au avut bunuri de împărțit, astfel că totul a fost fără probleme, nefiind necesar să ajungă în fața unui judecător.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorț, căci fostul soț al Elenei Ionescu deja a apărut în public alături de o altă femeie, o blondă cu trup de model.

Imaginile cu cei doi au făcut vâlvă în mass-media, iar Elena Ionescu a fost întrebată ce părere are după ce a văzut fotografiile în care tatăl copilului său apăruse cu noua iubită.

Cântăreața a reacționat cu bun-simț, precizând că Dragoș este acum un bărbat liber care poate face orice dorește, iar fiecare alege să treacă peste divorț după cum consideră.

„Am divorţat acum două zile la notar, de comun acord. Oarecum ţinem legătura pentru cel mic. (…)

Am văzut imaginile, el alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ.

Nu am mai vorbit de acum două zile, de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atât timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic.

Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susțină. Totul, probabil, o să reintre în normal”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!