Home Stiri mondene Prima reacție a Oanei Zăvoranu, după ce Pepe a anunțat că divorțează

Prima reacție a Oanei Zăvoranu, după ce Pepe a anunțat că divorțează

de Clara

Vestea că Raluca Pastramă și Pepe divorțează i-a luat pe toți prin surprindere. După o relație de aproximativ un deceniu, aceștia au decis să se despartă. La scurt timp, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe contul său de Instagram și și-a exprimat nemulțumirile legate de măsurile luate împotriva coronavirusului.

„Eu nu port masca nici a dracu’… Nu pot deveni aberant o botnițăreasă, cum fac toate oile rătăcite. Vă mai amintiți cum profesorul pedepsea toată clasa din cauza unui prost? E, așa e și cu carantina”, a scris fosta soție a lui Pepe pe rețelele sociale.

Cu toate acestea, ieri, Oana a avut o reacție mai acidă, spunând că, din cauza divorțului celor doi, pisicile sale nu s-au simțit prea bine. „Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis: „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate».

Păi s-a detonat bomba. După agitație s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai «ceartă». Să se «înpece». Să nu mai «fuge» de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneți. Și să se «împece». Ăsta este mesajul meu!”, a spus Oana pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies