Home Stiri mondene Prima reacție oficială a lui Dan Alexa despre pumnul primit de la Anamaria Prodan. A răbufnit și a spus tot

Prima reacție oficială a lui Dan Alexa despre pumnul primit de la Anamaria Prodan. A răbufnit și a spus tot

de negriuelena

Dan Alexa este extrem de deranjat de presupunerile care se fac pe baza incidentului în care a primit un pumn în față de la impresarul Anamaria Prodan. Acesta nu a mai rezistat și a răbufnit, oferind primele declarații oficiale în legătură cu acest subiect.

„Aş vrea să vă rog să opriţi toate aceste mizerii care apar despre mine omul şi antrenorul Dan Alexa. Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorțat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnișoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel. Nu dau declarații şi nu dau check-in pe Instagram sau Facebook din locurile unde apar doar ca să ies in evidentă. Slavă Domnului, am muncit o viaţă ca să nu am nevoie de asemena publicitate pe seama femeilor. Am două fetițe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal.  Educația pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa –  «Un bărbat adevărat ocrotește şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită»”, a declarat Dan Alexa pentru ProSport.

Acesta a precizat că educația oferită de mama sa stă la baza comportamentului său civilizat față de Anamaria Prodan, iar problema dintre ei a fost deja rezolvată, contrar speculațiilor. Dan Alexa se simte ofensat de cei care vorbesc despre situație în necunoștință de cauză.

„Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanți. Cei ce se dau în spectacol şi fac declarații de genul «Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan» sunt jena definiției de bărbat! Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. Anamaria este o femeie impulsivă. Care pune inimă în orice face. Am fost supărat pe moment, clar. Am stat de vorbă imediat cu Anamaria. Şi-a cerut scuze. Ana este omul care îți asumă şi bunele şi relele prin care trecem şi am trecut. A fost o copilărie din partea ei. Niciodată nu aş ridica mâna la Anamaria sau la o altă femeie. Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educație tuturor bărbaţilor din România”, a adăugat antrenorul.

„Relaţia mea cu managerul şi prietena mea de suflet Anamaria Prodan este şi mai puternică. Noi construim amândoi – de azi înainte – şi mai vertiginos… Noi le dăm lecţii de viaţă, de asumare, de sinceritate tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor şi în ziare şi acasă stau sub pat de frica nevestelor sau a iubitelor. Eu, Dan Alexa, nu am, nu am avut şi nici nu am nevoie în acest moment de relaţii stabile sau pasiuni pentru femei. Nu-mi asum nicio relaţie cu nicio femeie, în viaţa mea nu există decât fiicele mele şi mama mea. Sunt singurele femei care contează şi care au existat şi există în sufletul meu. Nu mă interesează nicio femeie. Nu mă interesează acest subiect! Deci vă rog să mă judecăți pe partea de meserie pentru că nu cred ca viaţa privată a lui Dan Alexa este un subiect de interes național. Pe parte de fotbal, cu siguranţa este pentru că fotbalul este fenomen național”, a conchis Dan Alexa…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies