Home Stiri mondene Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu și ale lui Alex Bodi după ce au devenit soț și soție

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu și ale lui Alex Bodi după ce au devenit soț și soție

de negriuelena

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil pe data de 1 august 2019, luând pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că se despărțeau și se împăcau des. Cei doi au dorit ca marele eveniment să se desfășoare în secret și nu au participat nici măcar familiile lor, ci doar câțiva prieteni apropiați care le-au fost martori.

La scurt timp după ce au făcut public faptul că au devenit oficial soț și soție, blondina a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie care exprimă cât o mie de cuvinte: vedeta ține mâna cu inelul de logodnă cu diamant uriaș, în valoare de 10.000 euro, așezată pe mâna proaspătului ei soț, lângă buchetul format din trandafiri mov și roz pe care l-a avut la cununia civilă, iar pe fotografie Bianca a scris: „1 august. Am spus «Da!»”

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

„O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate… (n.r.: martori). A fost discutată de mai multă vreme (n.r.: cununia). Nu știu…(n.r.: nuntă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a adăugat blondina pentru aceeași sursă.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, le-a transmis un mesaj proaspăt căsătoriților. „Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atât timp cât ea este fericită, știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies