Home Stiri mondene Primele fotografii de la botezul lui Archie, bebelușul regal. Cu cine seamănă micuțul

Primele fotografii de la botezul lui Archie, bebelușul regal. Cu cine seamănă micuțul

de negriuelena

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, și Prințul Harry și-au botezat primul lor copil, Archie, sâmbătă, 6 iulie 2019. La acest eveniment extrem de important tânăra mamă a purtat o rochie semnată Dior, iar cumnata sa, ducesa Kate Middleton, s-a prezentat într-o rochie roz marca Stella McCartney.

Creștinarea bebelușului regal a avut loc la capela privată a castelului Windsor, spre dezamăgirea tuturor celor care sperau să ia parte sau să urmărească în direct această ceremonie. Astfel, nici presa nu a fost invitată. Cel care a oficiat slujba de creștinare a lui Archie este Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury și lider spiritual al Bisericii Anglicane. La botez s-a folosit apă din râul Iordan.

La scurt timp după botez au apărut și primele două imagini de la eveniment postate pe pagina oficială de Instagram a ducelui și ducesei de Sussex, cu următoarea descriere:

„Ducele și ducesa de Sussex sunt atât de fericiți să împărtășească bucuria acestei zile cu membrii publicului care au fost incredibil de susținători chiar de la nașterea fiului lor. Ei vă mulțumesc pentru bunătatea voastră de a întâmpina primul lor născut și a sărbători acest moment special.

Înălțimile sale Regale se simt norocoase că  s-au bucurat de acestă zi alături de familia și de nașii lui Archie.

Fiul lor, Archie, a fost botezat purtând replica creată manual a rochiei de botez regale care a fost purtată de copiii regali în ultimii 11 ani. Rochia de botez regală originală a fost comandată de regina Victoria în 1841 și a fost purtată pentru prima dată de cea mai mare fiică a sa. A fost ulterior purtată de mai multe generații la botezurile regale, inclusiv de regină, de copiii ei și de nepoții ei până în 2004, când regina a comandat să fie făcută această replică, pentru a se putea conserva această ținută originală istorică și fragilă și pentru ca tradiția să continue”.

Majoritatea celor care au văzut fotografiile cu Archie au observat că acesta seamănă leit cu tatăl său, prințul Harry. Regina Elisabeta a II-a și soțul său, prințul consort Philip, nu au luat parte la botezul strănepotului lor…

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies