Home Stiri mondene Primele poze cu Gina Pistol și Smiley din vacanța petrecută împreună

Primele poze cu Gina Pistol și Smiley din vacanța petrecută împreună

de negriuelena

Deși nu a confirmat în mod oficial niciunul dintre ei că formează un cuplu, Smiley și Gina Pistol au o relație care durează de mai mult timp, iar toată lumea este cu ochii pe ei, în speranța că vor apărea detalii despre viața lor amoroasă.

Cu toate că sunt extrem de discreți, de curând Smiley și Gina Pistol au fost plecați împreună în vacanță. Fiecare a postat pe pagina personală de Instagram câte o fotografie din vacanța pe care au petrecut-o la mare, aceștia aflându-se pe o plajă.

Felul în care sunt realizate fotografiile denotă că cei doi sunt în același loc exotic, deși nu apar împreună în ele. Locația exactă nu a fost dezvăluită nici de Gina, nici de Smiley, dar este evident că se distrează ca doi îndrăgostiți.

Chiar și persoanele din anturajul lor îi susțin în privința faptului că nu vor să facă public ceea ce ține de viața lor privată, refuzând să facă declarații pe această temă.

Singura excepție o reprezintă chef Cătălin Scărlătescu, cel care i-a dat de gol la un moment dat. Acesta a oferit în urmă cu puțin timp câteva detalii despre cuplul Smiley și Gina Pistol.

„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună.

Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult… așa… decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită, și noi suntem fericiți…

Când o să o văd așa… bosumflată și cu ochii umflați de plâns… nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu , citat de VIVA!.

Sursa: ioana-cuzino.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies