Home Stiri mondene Prințul Charles îi dă afară pe Meghan și pe Harry din Familia Regală?

Prințul Charles îi dă afară pe Meghan și pe Harry din Familia Regală?

de Buinoschi Andreea

Prințul Charles va urca pe tronul Marii Britanii imediat ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, va abdica sau după ce va deceda. Acesta pregătește niște schimbări în ceea ce privește monarhia, iar Meghan și Harry se pare că vor fi afectați.

De curând, jurnalista Angela Levin a mărturisit că Prințul Charles dorește să „reducă monarhia”, deoarece vrea economisirea unor sume importante de bani. Dacă acest lucru se va întâmpla, Meghan Markle și Prințul Harry vor avea de suferit, deoarece ar putea fi excluși din Familia Regală.

Expertul regal se așteaptă ca Prințul Charles să facă mai multe schimbări din motive financiare. „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să micşoreze monarhia, pentru a reduce costurile și pentru a face ca oamenii să merite banii pe care i-au primit de la contribuabili.

Prințul Charles a vrut de ceva vreme să reducă din monarhie, pentru a economi bani și face oamenii să-și merite banii. Îmi închipui că acesta va fi momentul când Harry și Meghan vor fi dați afară din Casa Regală”, a spus acesta, potrivit metro.co.uk.

Cu toate acesta, dacă Prințul Charles „vrea să schimbe acest lucru și o va face”, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales să nu elimine pe nimeni din Familia Regală, deoarece motivele sentimentale au înclinat balanța în favoarea monarhiei.

Conform playtech.ro, de-a lungul timpului, chiar dacă au părăsit Familia Regală a Marii Britanii, Ducii de Sussex au mai primit bani, dar Prințul Charles i-ar putea exclude.

Una dintre persoanele apropiate viitorului rege a mărturisit că acesta a fost extrem de dezamăgit în urma interviului pe care Meghan și Harry l-au acordat. „Simte că este timpul să se vindece. Acum este momentul să repare relația distrusă. Starea lui de spirit este cea a unui tată, nu a unui om de stat. Prințul își dorește cu adevărat să aibă o relație strânsă cu Harry, la fel ca cea de care s-a bucurat înainte. Soția lui, Camilla, îl consolează. Poate vedea cât de supărat este soțul său. Vrea doar să se rezolve totul”, a spus respectiva persoană pentru Page Six

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..