Home Stiri mondene Prințul Harry are o cerință inedită atunci când stă la hotel

Prințul Harry are o cerință inedită atunci când stă la hotel

de negriuelena

Persoanele publice au, în majoritatea cazurilor, cerințe care de care mai speciale atunci când călătoresc și sunt cazate la hoteluri. O mulțime pot fi considerate chiar aroganțe, pe când altele sunt surpinzătoare.

Am putea să fim tentați să credem că prințul Harry, întrucât face parte dintr-o familie regală, ar  avea o cerințe ieșite din tipar, dar realitatea este cu totul alta. Fiind modest din fire, acesta nu solicită personalului din hoteluri să îi respecte vreo dorință ce poate fi catalogată drept „fiță”, ci, din contră.

Conform jucătorului de polo Nacho Figueras, care este bun prieten cu prințul Harry, acesta cere un singur lucru atunci când se cazează la oricare hotel: își dorește ca personalul să reducă pe cât posibil folosirea inutilă a produselor realizate din plastic. Această dezvăluire a fost făcută de Nacho în timpul unui interviu pe care l-a acordat postului TV CBS.

„Harry a fost aici și am stat la un hotel unde am petrecut noaptea înainte de jocul de polo”, a spus Nacho Figueras.

„El a vorbit cu o persoană și a fost supărat că: «În dimineața aceasta am primit cafeaua și am văzut că folosiți ceva de plastic pentru a amesteca. Apoi, am trimis cămașa la călcat și am primit-o într-o mare pungă de plastic». Așa este el. Nu îmi place să vorbesc despre cum este el în privat însă așa sunt ei. Fără plastic”, a mai declarat jucătorul de polo…

Deși nu a precizat de ce a folosit pluralul, se poate înțelege că se referea la ceilalți membri ai familiei regale, deoarece este bine cunoscut faptul că sunt implicați în multe proiecte pentru sustenabilitate și protecție a mediului înconjurător, fiind văzuți cum participă la tot felul de campanii în acest sens, fapt care nu poate fi decât demn de laudă și luat drept exemplu.

Sursa: elle.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies