Home Stiri mondene Prințul Harry, criticat dur: „Se va uita în urmă și…”

Prințul Harry, criticat dur: „Se va uita în urmă și…”

de negriuelena

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat în mod oficial la a mai fi membri seniori ai Casei Regale Britanice și, după ce s-au retras o perioadă pe o proprietate din Canada,

aceștia s-au mutat în Los Angeles, acolo unde locuiesc mama ei și cei mai buni prieteni.

Cei doi nu au scăpat însă de critici. Autorul Robert Jobson,

care a lansat cartea The Royal Family Operations Manual, susține că, în timp, Harry va regreta profund faptul că a întors spatele familiei sale

și că a pierdut toate onorurile obținute de-a lungul celor zece ani când a făcut parte din Armată și fusese Căpitan General al Marinei Regale.

„Cred că este foarte dezamăgitor. Cred că Harry se va uita în urmă și va regreta amarnic acest lucru’, a declarat Robert Jobson.

„Prințul Harry are mari probleme în a se adapta departe de lumea în care s-a născut. El este acum despărțit de întreaga lui familie.

Nu are pe niciunul dintre prietenii lui acolo. Este, efectiv, izolat și toate lucrurile pe care le-a iubit, inclusiv tot ce ține de armată, i-au fost luate.

Îl știu destul de bine pe Harry, încă de când era copil, și a iubit forțele armate de când era mic. Sunt convins că va ajunge să regrete ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus acesta.

Nici Meghan Markle nu a scăpat de criticile lui Robert Jobson.

„Ea a primit un rol extraordinar și a renunțat la el atât de repede. Cel mai mare rol al vieții ei și ea pur și simplu a renunțat.

Ar fi putut cere ajutor, mai mult timp, și sunt convins că lumea i-ar fi sărit în ajutor. Știa că nu este o căsătorie normală.

Nu este ca și cum s-a căsătorit cu managerul unei bănci. S-a căsătorit cu un prinț adevărat. El avea un job de făcut, să o servească pe Regină și țara lui…

Ea știa de la bun început și a acceptat asta’, a conchis scriitorul.

Sursa: verdict.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!