Home Stiri mondene Prințul Harry, despre momentele dificile din viața sa: „Eram dispus să beau, să iau droguri”

Prințul Harry, despre momentele dificile din viața sa: „Eram dispus să beau, să iau droguri”

de Buinoschi Andreea

Recent, Harry a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre anxietatea dezvoltată din cauza presiunii care se punea pe el ca prinț al Marii Britanii. Acesta a avut și probleme cu alcoolul, dar Meghan a fost cea care l-a ajutat să le pună punct.

„Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că, dacă nu fac terapie şi nu mă repar, voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii.

Dacă oamenii întrebau «Ce faci?», le răspundeam «Bine». Niciodată fericit, niciodată trist, doar bine. Bine era răspunsul uşor. Dar, din punct de vedere mintal, eram peste tot.

De fiecare dată când îmi puneam un costum şi cravată, până să plec de acasă, transpiram, îmi creştea pulsul… eram în mod de luptă sau în modul avion. Atacuri de panică, anxietate severă… Perioada de la 28 la, probabil, 32 de ani, a fost un coşmar în viaţa mea, eram panicat.

Eram dispus să beau, să iau droguri, să încerc şi să fac lucruri care mă făceau să simt mai puţine lucruri decât simţeam. Dar, uşor, am devenit conştient că, OK, nu beam de luni până vineri, dar probabil beam într-o zi cât pentru o săptămână, vinerea sau sâmbăta seara. Şi beam nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să maschez ceva”, a mărturisit Prințul Harry în cadrul emisiunii Eu pe care nu-l poți vedea.

„Sentimentul de a fi prins în familie, nu exista nicio opțiune de a pleca. În cele din urmă, când am luat acea decizie pentru familia mea, mi s-a spus totuși „Nu poți face asta” și „Păi cât de rău trebuie să ajungă până când nu am voie să fac asta?”. Ea [n.r.Meghan] avea să-și pună capăt vieții. Nu ar trebui să ajungă la asta. Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care urma să-și pună capăt vieții”, a mai spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni, potrivit playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies