Home Stiri mondene Prințul Harry pregătește lansarea propriei sale biografii: „O să fie ca un ţipăt lung de agonie despre cât de minunat este acum”

Prințul Harry pregătește lansarea propriei sale biografii: „O să fie ca un ţipăt lung de agonie despre cât de minunat este acum”

de Clara

Vești bune pentru fanii Prințului Harry! Ducele de Sussex se pregătește pentru lansarea biografiei sale în care va oferi detalii, inclusiv despre aspectele intime ale vieții sale.

Printre persoanele despre care Harry va scrie se numără și două dintre fostele sale partenere de viață, și anume, Cressida Bonas și Chelsy Davy.

„Cartea lui o să fie ca un ţipăt lung de agonie despre cât de minunat este acum, dar cât de teribil era în trecut, cât de mult a suferit şi cât de mult l-au dezamăgit oamenii. Cred că nici fostele lui iubite nu vor fi chiar încântate de apariţia acestei cărţi, dar vom vedea ce se va întâmpla”, a mărturisit Lady Colin Campbell, potrivit sursei menționate anterior.

Scriu asta nu în calitatea de prinț în care m-am născut, ci în postura de om care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că, povestind povestea mea (suișurile și coborâșurile, greșelile, lecțiile învățate) pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem. Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat ca oamenii să citească o relatare directă a vieții mele, care să fie exactă și veridică în totalitate”, a spus Harry.

Acoperindu-și viața de ochii publicului, din copilărie până în zilele noastre, inclusiv dedicarea sa pentru serviciu, datoria militară care l-a dus de două ori pe fronturile Afganistanului și bucuria pe care a găsit-o în a fi soț și tată, prințul Harry va oferi un portret personal onest și captivant, care să le arate cititorilor că, în spatele a tot ceea ce cred că știu, se află o poveste umană din care să se inspire, curajoasă și înălțătoare”, este descrierea cărții mult așteptate…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies