Home Stiri mondene Prințul William, declarații despre vaccinul împotriva coronavirusului

Prințul William, declarații despre vaccinul împotriva coronavirusului

de Buinoschi Andreea

Prințul William s-a adresat populației în legătură cu un subiect extrem de controversat. Pandemia de coronavirus este imposibil de ținut sub control, acesta fiind și motivul pentru care el, în numele Familiei Regale, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze.

„Reţelele sociale sunt uneori inundate de zvonuri şi dezinformări. Trebuie să fim atenţi pe cine credem şi de unde ne luăm informaţiile. Kate şi cu mine nu suntem în niciun caz experţi în medicină, dar dacă vă poate consola asta, noi putem susţine din toată inima vaccinarea. Este cu adevărat important”, a spus acesta în cadrul unui videoclip difuzat de Palatul Kensington.

În acest moment, Familia Regală a Marii Britanii trece printr-un moment extrem de dificil. O rudă îndepărtată a Reginei Elisabeta a II-a fost acuzată de abuz sexual asupra unei femei. Despre acest incident, monarhul a vorbit public. „Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi. Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara Casei în sprijinul nostru, al tuturor.

Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, celor din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți. Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag. Dacă vom fi uniți și vom da dovadă de tărie de caracter, vom depăși această perioadă. Sper că în anii următori toți vor avea capacitatea să se mândrească cu felul în care au gestionat această provocare, iar cei care vor veni după noi vor spune că această generație de britanici a fost la fel de puternică precum oricare alta din istorie”, a spus Majestatea Sa, potrivit playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..