Home Stiri mondene Problemele fizice pe care le ai sunt din cauza gândurilor negative! Iată care sunt cele 8 sfaturi pe care Părintele Porfirie ni le sugerează pentru o viață liniștită!

Problemele fizice pe care le ai sunt din cauza gândurilor negative! Iată care sunt cele 8 sfaturi pe care Părintele Porfirie ni le sugerează pentru o viață liniștită!

de Arseni Ana
Problemele fizice pe care le ai sunt din cauza gandurilor negative

Diferitele boli de stomac, de rinichi, de ficat și chiar și afecțiunile psihice sunt din cauza gândurilor negative și problemelor interioare.

Părintele Porfirie susține faptul că, cel mai adesea, sentimente precum egoismul sau invidia reușesc să atace ficatul, iar gelozia, teama și furia îmbolnăvesc inima.

Efectele mai puțin plăcute ale gândurilor negative se observă prima dată în circulația sângelui. În momentul în care te enervezi foarte tare, extremitățile corpului tău devin foarte reci. Plus de asta, un moment de furie maxim poate duce la distrugerea celulelor nervoase.

De asemenea, digestia suferă și ea în momentul în care ai o gândire negativă. Dacă mănânci tot felul de lucruri care pe moment te fac fericită, faptul că îți vin în gând anumite lucruri negative și simți teamă afectează calitatea și, nu în ultimul rând, compoziția sucurilor digestive. În momentul în care te enervezi foarte tare, ai o stare de frică în mod continuu sau pur și simplu ești invidioasă, sucul tău gastric are de suferit destul de tare și își schimbă și compoziția. Acesta devine mai slab calitativ și chiar conține toxine.

Dacă într-o zi ești nervoasă sau ai o stare de agitație necontrolabilă, aceste stări pot avea urmări destul de grave și îți pot afecta foarte tare sistemul nervos. Plus de asta, în momentul în care vei încerca să găsești tratament, îți va fi destul de greu și va dura destul de mult timp vindecarea.

Totuși, împotriva acestor probleme cu care te confrunți, Părintele Porfirie are opt sfaturi pentru tine pe care să le aplici pentru o viață sănătoasă, atât fizic, cât și psihic:

  • Să spui întotdeauna adevărul!
  • Să te rogi ca să devii un om mai bun!
  • Să încerci să faci totul cu calm!
  • Să încerci, pe cât poți, să ai răbdare cu ceilalți!
  • Să nu te superi!
  • Să fii un bun ascultător pentru cei din jurul tău!
  • Să nu te lași afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău!
  • Să fii vrednic în munca pe care o faci!

Mai mult decât atât, să fii tot timpul un exemplu bun de urmat pentru ceilalți! Doar în acest fel vei putea scăpa de gândurile și sentimentele rele!…

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies