Home Stiri mondene Pumnul dat Anamaria Prodan lui Dan Alexa, analizat de un specialist în comunicare non-verbală. Explicația oferită de acesta

Pumnul dat Anamaria Prodan lui Dan Alexa, analizat de un specialist în comunicare non-verbală. Explicația oferită de acesta

de negriuelena

Mircea N. Stoian, care este jurnalist și totodată specialist în comunicare non-verbală, a analizat incidentul dintre impresarul Anamaria Prodan și antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Dan Alexa, și a oferit o explicație a celor întâmplate, făcând mai multă lumină în acest caz.

Specialistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre modul în care s-au comportat cei doi și a relatat din punct de vedere psihologic ce aspecte trădează pumnul pe care i l-a dat în față Anamaria Prodan lui Dan Alexa, dar și gesturile și posturile acestora.

„Meseria asta de impresar nu este una foarte ușoară, mai ales când ești femeie. Faptul că l-a pocnit pe Alexa, paradoxal, este un lucru bun pentru Prodanca. Antrenorul Astrei are o poziție de apărare, de om care nu are nimic de pierdut, este deschis, cu garda jos.

La început, și Ana este în aceeași poziție, cu mâinile paralel pe corp, ceea ce înseamnă că nu se certau inițial, cuvintele spuse nu aveau o evoluție spre violență. Reacția Prodancei vine la un moment dat, când, după ce îi spune ceva, îl pocnește fără niciun fel de jenă. Gestul este unul de stradă. Să recunoaștem, Anamaria este o femeie foarte dură sub aparența de femeie frumoasă și fragilă. Este dură și cu foarte multă personalitate.

După ce l-a lovit pe Alexa, a adoptat o poziție defensivă, așteptându-se la o reacție din partea lui, reacție pe care nu o primește! Gestul lui este de așteptat, în condițiile în care el este evident că ar fi vrut să părăsească discuția înainte de incident” ”Poziția lui Dan de dinainte de momentul pumnului este următoarea. El vine la raport în fața Anei, fiindcă dacă o să ne uităm atent, umerii lui sunt lăsați. Omul apare cu capul plecat. Ea însă este în poziție de drepți, și dacă o să fim atenți, înainte de atac, are o ușoară îndreptare a capului spre dreapta.

Atenție! De fiecare dată, când este un atac, indiferent că este unul verbal sau fizic, este precedat de o mișcare a capului. Abia pe urmă, Prodancei îi pleacă pumnul ca la golani, direct, îl lovește ca în bătăile de stradă. Dă frumos, nu știu dacă a făcut box cu cineva Ana, dar nu pot decât să o felicit pentru că are curajul să dea într-un bărbat care-i cu un cap mai înalt decât ea. Este clar că îl domină și îl domină mental”, a declarat Mircea N. Stoian…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!