Home Stiri mondene Radu Ștefan spune ce povețe a primit de la părinții săi

Radu Ștefan spune ce povețe a primit de la părinții săi

de Buinoschi Andreea

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior, a spus, de curând, care au fost cele mai bune sfaturi pe care le-a primit de la părinții săi și pe care le pune în practică și acum.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc, ca să îi fac mândri pe părinții mei. Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a spus acesta la Antena Stars.

„E o mândrie, pentru mine să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut”, a mai declarat tânărul pentru cei de la viva.ro.

În urmă cu ceva timp, după ce a intrat la facultatea dorită, Ștefan Bănică și-a felicitat fiul în mediul online. Tânărul se pare că îi calcă pe urme tatălui său. După ce a făcut spectacol pe scena de la Te Cunosc De Undeva, acum, acesta urmează să facă senzație și în domeniul actoriei.

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!”, a scris juratul de la Antena 1 în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies